Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και συμμετέχοντας στις διαδικασίες για τη θεατρική και πολιτιστική ανάπτυξη στην περιφέρεια, ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις του έργου «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» του Willy Russell  στην πόλη του, θα κάνει περιοδεία σε Δήμους των Νομών Αιτωλοακαρνανίας,Αχαΐας και Ηλείας. Έτσι, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 η παράσταση θα δοθεί στην Παπαχαραλάμπειο  Αίθουσα Ναυπάκτου στις 9.00 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας.

Λίγα λόγια για το έργο
Ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, έτσι και η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ελπίζουμε να συγκινήσει και πάλι το κοινό ώστε να ανταποκριθεί και πάλι στις επιλογές μας.

Το ρόλο της Σίρλεϋ Βαλεντάιν, ερμηνεύει η έμπειρη και καταξιωμένη ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

 Συντελεστές:

Μετάφραση : Παύλος Μάτεσις
Σκηνοθεσία : Βασίλης Νικολαΐδης
Σκηνικός χώρος  : Βασίλης Ραμμόπουλος

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 10 €
Πληροφορίες στο τηλ.2641021158 και 46452,ώρες γραφείου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου