Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ Ε.Κ./Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΦΙΜΩΝ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2ο κύκλο συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες άνεργων συμπολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Η συμμετοχή επιχειρήσεων αλλά και ανώνυμων συμπολιτών ήταν εντυπωσιακή και τους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης που με αυξημένο αίσθημα ευθύνης επιδεικνύουν.
Με τη βοήθεια εθελοντών συνδημοτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε επίσης θερμά, οι οποίοι θα ομαδοποιήσουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης  σε σακούλες, θα ξεκινήσει η διανομή στις οικογένειες άνεργων συνδημοτών μας.
Καλούμε τους άνεργους συνδημότες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα να μας το γνωρίσουν, προσκομίζοντας στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας,  θεωρημένη κάρτα ανεργίας.
Το Ε.Κ.Ν.Δ.  έχει συγκροτήσει επιτροπή η οποία θα δέχεται τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων και θα προβεί σε αξιολόγηση αυτών σε περίπτωση μεγάλου πλήθους εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να συνταχθεί η κατάσταση των οικογενειών στις οποίες θα διατεθούν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα συνεχίσει με πρωτοβουλίες τις προσπάθειες ανακούφισης των οικογενειών άνεργων συνδημοτών οι οποίοι δοκιμάζονται από τη φτώχεια που εξαπλώνεται εξαιτίας της ανάλγητης πολιτικής που εξυπηρετεί τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου