Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησαν οι Θεατρικές παραστάσεις μαθητών Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου 2012


 
Μ
με θέματα που αφορούν το Περιβάλλον και τη Διατροφή.
Οι παραστάσεις υλοποιούνται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα της Ναυπάκτου.


ε επιτυχία ξεκίνησαν στις 29 Ιανουαρίου στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι πρώτες θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, με το 1ο Δο Δάφνης και το Δο Εκπαιδευτηρίων Πάνου να κάνουν την αρχή, με τα έργα «Ο κόκκινος γίγαντας» και «Η μοναχική φώκια και το παλτό της κυρίας προέδρου» αντίστοιχα. Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά κάθε ηλικίας παρακολούθησαν τις δύο πρώτες παραστάσεις και χειροκρότησαν την προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους. Οι μικροί μαθητές των δύο σχολείων έστειλαν μηνύματα για την μόλυνση του περιβάλλοντος και την τρύπα του όζοντος καθώς και για την αλυσίδα ζωής και την προστασία της θάλασσας. Χαιρετισμούς προς τους θεατές απεύθυναν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, οι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων καθώς και η συγγραφέας των παραμυθιών κα Σζέμη Σασάκου η οποία τίμησε με την παρουσία της τις παραστάσεις. Το ΟΙΚΟ θέατρο αποτελείται από σειρά Θεατρικών παραστάσεων για μαθητές Δημοτικών σχολείων, με Θεατρικά έργα που ανεβάζουν οι μαθητές με την σημαντική υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους και τις Θεατρολόγου – ηθοποιού Ειρήνης Ευαγγελάτου,
Σο πρόγραμμα των παραστάσεων που ακολουθούν για το 2012 έχει ως εξής:

05 ΥΕΒΡΟΤΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 
12 ΥΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 
Κ
αλούμε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων της Ναυπάκτου και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις των μικρών μαθητών, με την βεβαιότητα ότι έχουν να διδαχθούν πολλά από την «θεατρική» αθωότητα των παιδιών.
Ε
υχαριστούμε την εταιρία ARLA FOODS SA, για την ευγενική χορηγία της δράσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας την κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας και των ανθρώπων της.
΢
τόχος μας είναι η εμπλοκή και ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων σε μια εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική ενέργεια με θέμα το Περιβάλλον και τη Διατροφή, μέσα από το θέατρο και τον πολιτισμό. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.
18.00 6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου και Δ.Σ. Ξηροπηγάδου Ναυπάκτου
18.00 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου και Δ.Σ. Λυγιά Ναυπάκτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου