Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Αιτωλ/νια: Σε πύρινο κλοιό

Επιχειρούν απο το πρωί πυροσβέστες

Αιτωλ/νια: Σε πύρινο κλοιό Αγρίνιο και Μεσολόγγι Επιχειρούν απο το πρωί πυροσβέστες 
«Δύσκολη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση με την δασική πυρκαγιά στην Σκουτεσιάδα του Αγρινίου, που ξέσπασε νωρίτερα και επεκτείνεται σε δυο μέτωπα. Οι ισχυροί άνεμοι βοηθούν στην γρήγορα εξάπλωση της φωτιάς, που καίει πουρνάρια και οι επίγειες δυνάμεις που βρίσκονται εκεί, αναμένουν ενισχύσεις, ώστε η κατάσταση να ελεγχθεί. Προς το παρόν η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Επί τόπου αναμένονται επίγειες ενισχύσεις, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή αεροσκαφών τύπου Canadair, αφού οι άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο 6των Πετζετέλ που  εδρεύουν στο Αγρίνιο.
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή Αστροβίτσα Μεσολογγίου. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι 12 πυροσβέστες με τα έξι οχήματα που βρίσκονται στο σημείο, ενώ στην περιοχή έχουν σταλεί και έξι αεροσκάφη της πυροσβεστικής.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, απο το afpaktianews μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή Παναγία Παναξιώτισσα της Γαυρολίμνης.
Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής λαμβάνουν μέρος οχήματα, ένα ελικόπτερο και πεζοπόρα τμήματα. Η φωτιά έχει φτάσει στην κορυφή του βουνού Μαυροράχη και έχει δύο μέτωπα.
Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου