Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

«Επιθετική» υπεράσπιση των θέσεων της Αντιδημάρχου από την συμπολίτευση!……

Το θέμα που «άναψε» τα πνεύματα στο δ.σ. Ναυπακτίας ήταν η «Συγχώνευση των 3ου και 4ου Παιδικών Σταθμών» εισηγητής του οποίου ήταν η Αντιδήμαρχος κα Ζαμπάρα που ενώ δήλωσε ότι η δημοτική αρχή πραγματοποιεί « μέγιστη κοινωνική πολιτική» εισηγήθηκε την κατάργηση ενός Παιδικού Σταθμού(!) λόγω έλλειψης προσωπικού  αφού .. δύο εργαζόμενες θα πάρουν άδεια… «κύησης» και μία Τρίτη θα υποβάλλει το Σεπτέμβριο «τα χαρτιά» της για συνταξιοδότηση!
Σύσσωμη η Αντιπολίτευση και ειδικά οι δ.σ. κκ Παπαθανάσης και Κοτσανάς επιτέθηκαν στην κα Ζαμπάρα θεωρώντας την εισήγηση «απαράδεκτη» και αντίθετη με τον ισχυρισμό της δημοτικής αρχής «περί κοινωνικής πολιτικής», ενώ ο κ. Παπαθανάσης «απαρίθμησε» τα έργα που έγιναν επί δημαρχίας του στον τομέα της παιδείας!
Η κα Ζαμπάρα, με την συμπαράσταση του κου Δημάρχου αλλά και του Προέδρου του Δ.Σ., «αντεπετέθη» στον π. Δήμαρχο και προς στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν… Ακολούθως την υπεράσπιση ανέλαβε και  δ.σ. της συμπολίτευσης κ. Παναγόπουλος ενώ  κος Κοτρωνιάς πρότεινε να προσληφθούν με δίμηνες συμβάσεις  αντικαταστάτριες των «αδειούχων» ώστε οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργήσουν κανονικά!
Τελικά η «Συγχώνευση των 3ου και 4ου Παιδικών Σταθμών» υπερψηφίστηκε από την συμπολίτευση με την αντιπολίτευση να δηλώνει ότι «θα προσβάλλει την απόφαση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου