Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τροχαίο ατύχημα στην περιμετρική Ναυπάκτου


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5 και μισή το απόγευμα της Παρασκευής στην περιμετρική οδό της Ναυπάκτου στο ύψος της εξόδου Θέρμου.
Ο αθίγγανος 30χρονος οδηγός ενός ημιφορτηγού φορτωμένο με καρπούζια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού αρχικά προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, χτύπησε στα προστατευτικά στηθαία και αφού ανατράπηκε αρκετές φορές κατέληξε επάνω στο διαχωριστικό του δρόμου.
Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και βοήθησαν τον οδηγό να βγει από το όχημα ενώ αμέσως ενημερώθηκε και η τροχαία Ναυπάκτου αλλά και η πυροσβεστικά περιπολικά των οποίων έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος. Οι τροχονόμοι διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων έτσι ώστε οι πυροσβέστες να μπορέσουν να απομακρύνουν το όχημα από το σημείο αλλά και να κόψουν τα κιγκλιδώματα που ήταν επικίνδυνα για τους άλλους διερχόμενους οδηγούς.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός μάλλον είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ενώ και το αλκοτέστ που του έκαναν οι άνδρες της τροχαίας έδειξε τον αθίγγανο να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η τροχαία ρύθμιζε εκ περιτροπής την κυκλοφορία των οχημάτων.
Για ακόμη μια φορά όμως θα πρέπει να σημειωθεί η επικινδυνότητα του σημείου αφού το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα. Αιτία όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι το γεγονός η κακή ορατότητα αφού τα χόρτα από τα διαχωριστικά έχουν μεγάλο ύψος και κανείς δεν μερίμνησε για την απομάκρυνσή τους ενώ και ο φωτισμός και η σήμανση παρουσιάζουν μεγάλα κενά.
Συγκεκριμένα από τις δεκάδες κολώνες φωτισμού που υπάρχουν μόνο λίγες λειτουργούν ενώ οι ανεγκέφαλοι νεαροί έχουν γράψει συνθήματα στις πινακίδες σήμανσης με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην γνωρίζουν για την επικινδυνότητα του σημείου.
πηγή: lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου