Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Παπαχαραλάμπειοι Αγώνες 2011

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ


Με επιτυχία διοργανώθηκαν οι Παπαχαραλάμπειοι αγώνες στίβου την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου. Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν γυμναστές και αθλητές της πόλης μας, που με την εμπειρία τους και την εθελοντική παρουσία τους οργάνωσαν τους αγώνες και τα παιδιά και οι έφηβοι της πόλης που πήραν μέρος στα αθλήματα.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των διοργανωτών οι φετινοί Παπαχαραλάμπειοι αγώνες είναι η αφετηρία για να οργανωθούν από την επόμενη χρονιά σε συνεργασία και με την εκπαιδευτική κοινότητα και να καθιερωθούν ως ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός στο Δήμο Ναυπακτίας.  
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ  και από εκπροσώπους της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων “Πυλώνες Αλληλεγγύης” για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics οι αθλήτριες Ευθυμιοπούλου Ευφροσύνη και Ανδρεοπούλου Γιωργία και η προπονήτρια τους Βαρβάρα Λιανδράκη.
Το συντονισμό της διοργάνωσης είχαν οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου Φωτεινή Ράμμου και Πάτρα Χειμαριού.

Ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική προσφορά και τη συμβολή τους γυμναστές και τους αθλητές:
Αντωνίου Βάσω
Βασσάλου Καλλιόπη
Βλαχοπούλου Παρθενία
Καραχαλιάς Δημήτρης
Παπαευθυμίου Νάσος
Παπάς Αποστόλης
Σταθάτος Γιώργος
Σταυρόπουλος Σπύρος
Τούφας Στέφανος
Χειμαριού Πάτρα

Ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική προσφορά τους εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού και τους ιατρούς Καποδίστρια Κων/νο και Παπά Μιχάλη και τους εθελοντές Ελίνα Ζησιμοπούλου και Τατιάνα Βίτσα.

Ευχαριστούμε για τη χορηγία τους τις κάβες Άγγελος και Μαρλαφέγκας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου