Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ: “AHEPA CUP 2016” Beach volleyball tournament.



Με το καθιερωμένο εντυπωσιακό προωθητικό βίντεο ανακοινώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο μια σημαντική καλοκαιρινή αθλητική συνάντηση για τη Ναύπακτο, το “AHEPA CUP 2016” Beach volleyball tournament.



Το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA - Lepanto 1571” ως διοργανωτής μετά την επιτυχία του τουρνουά το περσινό καλοκαίρι φιλοδοξεί φέτος να εμφανίσει ακόμη καλύτερη διοργάνωση για τους συμμετέχοντες, να την αναδείξει ως ευκαιρία συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και να προσθέσει αξία στη Ναύπακτο ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley.

Συνδιοργανωτές είναι, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο αθλητικός σύλλογος “Ομόνοια Ναυπάκτου”, ενώ το αθλητικό μοναδικό event για την AHEPA- Περιφέρεια Ελλάδος έχει επισήμως ανακοινωθεί στην κεντρική της ιστοσελίδα.



Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί για τις 15-17 Ιουλίου, στα γήπεδα του αλσυλλίου στο Γρίμποβο και αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Αν και το επίπεδο των ομάδων της τελικής φάσης είναι πολύ υψηλό, η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, σε μέλη AHEPA ή μή, ενώ θα υπάρχουν και δώρα για τους νικητές.

Πληροφορίες σχετικά μπορεί κανείς να αναζητήσει στο ahepacup.blogspot.gr .

Ραντεβού στα γήπεδα από την AHEPA!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου