Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Φώφη: "Πάω για... Πρόεδρος"

                   
Την υποψηφιότητά της για την διαδικασία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε από την Αίγλη Ζαππείου χθες το βραδυ η Φώφη Γεννηματά.

«Διεκδικώ τη θέση της Προέδρου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και ζητώ την στήριξή σας», είπε, δεσμευόμενη ότι τη διεκδικεί όχι για να κλείσει τον ιστορικό κύκλο του κόμματος και να σφραγίσει τα λάβαρά του, αλλά «για να δουλέψουμε μαζί, για την Πατρίδα, για τον λαό μας, για την παράταξή μας».

Παρουσία 500 και πλέον ανθρώπων, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στο θυμικό των μελών του κραταιού άλλοτε κόμματος, αλλά και στο σήμερα και το αύριο του χώρου. «Έχει έρθει η ώρα της δικής μας ευθύνης», είπε, καλώντας όλους να υπογράψουν τη νέα ταυτότητα του χώρου, χωρίς να διαγράψουν το παρελθόν.

Μίλησε για την ευθύνη να ενώσουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, λέγοντας «ναι» στην μετεξέλιξη του κόμματος με σαφή προσανατολισμό και ιδεολογικό στίγμα, επιμένοντας πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποτελέσει τον καταλύτη της δημιουργίας της ευρύτερης Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να διατυπώσουμε ένα νέο όραμα, το νέο αναπτυξιακό, οικονομικό, παραγωγικό και κοινωνικό πρότυπο για την Ελλάδα», είπε, δεσμευόμενη για ένα νέο ολικό εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί. Μαζί να διασφαλίσουμε καθαρές λύσεις, να προασπίσουμε τις καθαρές μας αξίες, να θεμελιώσουμε τις νέες καθαρές σχέσεις της παράταξης. Σας καλώ να δώσουμε τα χέρια για μια νέα αρχή. Ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι. Μπορούμε!», κατέληξε η κ.Γεννηματά.

Το «παρών» στην εκδήλωση της κ.Γεννηματά έδωσαν μεταξύ άλλων ιστορικά και νεότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως: Παπαϊωάννου, Τσούρας, Καραμάνου, Βρεττός, Δατσέρης, Όθωνας, Ράπτη, Κρεμαστινός, Δημαδάμα, Πανταζής, Κεγκέρογλου, Πρωτόπαπας, Αντωνίου, Μανιάτης, Ζακολίκος, Σκραφνάκη, Κανελλόπουλος, Μώραλης, Πολυζωγόπουλος, Παπαθεοδώρου, Βγόντζας, Χριστοφιλοπούλου, Κουσελάς, Κουκουλόπουλος, Δριβελέγκας, Ζωίδης, Τσόνογλου, Ασκούνης, Δανιηλίδης κ.α.

REAL.GR

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου