Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ;


Το μείζον ανεπίλυτο θέμα για την Παναχαϊκή αυτή την περίοδο είναι σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. Τις τελευταίες μέρες ο ιδιόκτητης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα με την έδρα, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Πάτρα. Μετά, το ξεκάθαρο «όχι» της ΠΓΕ για παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς, ουσιαστικά η μόνη λύση της Παναχαϊκής είναι το Παμπελοποννησιακό, την ώρα που «παίζει» και το θέμα με το γήπεδο των ...Προσφυγικών.

Παιχνίδι με παιχνίδι

Μπορεί η δημοτική αρχή να έχει καταστήσει σαφές ότι δεν υπογράφει τη σύμβαση μόνιμης παραχώρησης, που θέλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση που ζητηθεί το στάδιο μόνο για να δίνει τα παιχνίδια κάθε δεύτερη Κυριακή, θα είναι αρνητική. Ούτως η άλλως αυτό συνέβαινε και φέτος με την Παναχαϊκή να κάνει αίτημα στη δημοτική αρχή κάθε δεύτερη εβδομάδα και η δημοτική αρχή παραχωρούσε το στάδιο από την στιγμή που η ΠΑΕ πλήρωνε το ανάλογο αντίτιμο.

Με δεδομένο ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα, η μόνη πιθανή και λογική λύση είναι η Παναχαϊκή να στραφεί εκ νέου στο Δήμο για να εξασφαλίσει ότι θα έχει τουλάχιστον έδρα για να δίνει τα παιχνίδια της. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα μπορεί να αδειοδοτηθεί τους επομένους μήνες από την επιτροπή της ΕΠΟ αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει –τουλάχιστον στην Πάτρα-άλλη λύση εκτός από το Παμπελοποννησιακό.

Κάποιοι λένε ότι ίσως ο Αλέξης Κούγιας κινηθεί για να βρει μια λύση κοντά στην Πάτρα (είτε στην Κάτω Αχαΐα, είτε στη Ναύπακτο), αλλά κι αυτή επιλογή χωλαίνει. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν, πως ο μεγαλομέτοχος δεν θα βιαστεί για να βρει λύση και προφανώς επειδή κάτι περιμένει, ουσιαστικά νεότερα για το θέμα της έδρας θα έχουμε στα τέλη Ιουνίου.

«ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ»

«Μετά το εξώδικο που στείλαμε, είναι φανερό πως ούτε ο Δήμος και ούτε η ΠΓΕ ενδιαφέρονται να μείνουμε στην Πάτρα. Και στη συνέντευξη Τύπου της Ερασιτεχνικής έγινε ξεκάθαρο πως δεν θέλουν την Παναχαϊκή. Με τον επιχειρηματία που συνεργάζονται θέλουν να σπρώξουν την Παναχαΐδα και ζήτησαν από όλους να τη στηρίξουν», είπε ο ιδιόκτητης της ΠΑΕ Αλ Κούγιας και πρόσθεσε: «Εγώ θα εξαντλήσω τα περιθώρια για να παίξει η Παναχαϊκή στην Πάτρα και να βρει ένα γήπεδο που θα έχει μόνιμο παραχωρητήριο».

Βασίλης  Λάλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου