Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Γίνεται της…. ΔΕΥΑΝ


 
Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την χθεσινή ανάρτησή μας για την ΔΕΥΑΝ με τίτλο: «Πλήρωνε και μην… ερεύνα» και μας ήρθε μια νέα καταγγελία από καταναλωτή που, ούτε πολύ  ούτε λίγο μας λέει πως, αν και ο πατέρας του είχε κάνει διακοπή παροχής νερού στην πεπαλαιωμένη πατρική του κατοικία σχεδόν από το 2000, η ΔΕΥΑΝ συνεχίζει σήμερα να τον χρεώνει κατανάλωση και να απαιτεί χρήματα για παροχές που ο ίδιος, ως κληρονόμος, δεν απολαμβάνει!

Το ενδιαφέρον όμως, στην υπόθεση εστιάζεται στη αντιμετώπιση που είχε, όπως ισχυρίζεται ο καταναλωτής, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ και αντιδήμαρχο και δημ. Σύμβουλο και εκ των ευνούχων της «δημαρχιακής αυλής» κύριο Καραλή, όταν επισκέφτηκε την «Δημοτική Επιχείρηση» για να «ζητήσει εξηγήσεις» και «αντίγραφο της αίτησης του πατέρα του» με την οποία ζητούσε την διακοπή της παροχής νερού.  Ο κ. Καραλής, σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα, «επέμενε στην χρέωση της κατανάλωσης τονίζοντας πως δεν υπάρχει η ζητούμενη αίτηση διακοπής» και «δεν δεχότανε καν να εξετάσει το θέμα», σε αντίθεση με τον Γ.Δ. κ. Κότσαλο που «έβλεπε με συμπάθεια το αίτημα». (Τώρα, το πως έτυχε να βρίσκονται και οι δύο στα Γραφεία τους, δεν θα μας…. απασχολήσει)!

 

Πάντως ο καταναλωτής ισχυρίζεται πως είχε την ίδια αντιμετώπιση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ και αντιδήμαρχο και δημ. Σύμβουλο και εκ των ευνούχων της «δημαρχιακής αυλής» κύριο Καραλή όταν του προσκόμισε την από 4-11-2010, παρακάτω ΒΕΒΑΙΩΣΗ της υπηρεσίας του που αναφέρει πως:

«Ύστερα από αυτοψία της υπηρεσίας μας, σας ενημερώνουμε πως: Εντός της ιδιοκτησίας σας ΔΕΝ διέρχονται δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης» και πως «Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση»! (Αυτό τα τελευταίο τι το…. θέλανε και το γράφανε;).

 
 
 

 
 

 


Μετά από όλα αυτά, έχουν άδικο κύριε Δήμαρχε όσοι δημότες λένε πως …. «Εκεί γίνεται της… ΔΕΥΑΝ;» !  Νομίζετε πως όλοι τους «εχθρεύονται από ζήλεια» τον «προστατευόμενο του κύκλου σας» κύριο Καραλή και την «διαλυμένη», όπως αποδεικνύεται, ΔΕΥΑΝ;… Μήπως κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να «αναθεωρήσετε» μερικές από τις εντυπώσεις που έχετε σχηματίσει για ορισμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για να αποδείξετε στους δημότες σας το πραγματικό ενδιαφέρον σας «γι’  αυτό τον τόπο»;…

Και τέλος, είμαστε περίεργοι να ξέραμε τι θα απαντούσατε εσείς στον ανωτέρω αλλά και σε κάθε άλλον δημότη, που θα ερχόταν να σας εκθέσει «τα παραπάνω στοιχεία» του δικαίου του και πως θα δικαιολογούσατε την στάση του «ευνοούμενού σας» κυρίου Προέδρου ;; (Δεν αναφερόμαστε στα οχήματα του Δήμου, των 2500 κυβικών που χρησιμοποιούνται, σε καιρούς δύσκολους, για τις ιδιωτικές του μετακινήσεις).

 

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι «η ώρα της κρίσης πλησιάζει» και  κάθε αδικημένος δημότης θα προσπαθήσει, με κάθε τρόπο, να βρει το δίκιο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου