Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η σκάλα... Η ΔΕΗ.... Και το έγγραφο του... Καραλή!

 
Μία περίεργη φωτογραφία από το Κοιμητήριο της Άνω Χώρας, δημοσιεύει το NafpaktiaNews με ένα κομμένο έλατο να έχει πέσει πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και να στηρίζεται με μία… σκάλα!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω site, και όπως προκύπτει από την δήλωση του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Νίκου Καραλή, το έλατο βρίσκεται σ’  αυτή τη… θέση από τον… Μάρτιο!
Διαβάστε τα ρεπορτάζ και δές τε τις φωτογραφίες:

 
====================================
Kίνδυνος ηλεκτροπληξίας στο κοιμητήριο της Άνω Χώρας!!!!
               

004
Απαιτείται άμεση παρέμβαση !!!!!
Αποκλειστικό : Nafpaktianews
Οι φωτογραφίες τραβηγμένες το Σάββατο 27.7.2013 είναι από την είσοδο του κοιμητηρίου στην Άνω Χώρα.Όπως διακρίνετε,ένας μεγάλος κορμός έλατου έχει πέσει πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.Mάλιστα κάποιοι φρόντισαν να στηρίξουν τον κορμό με μια ξύλινη σκάλα ώστε ναμην πέφτει το βάρος του κορμού πάνω στα καλώδια…Είναι αυτό όμως λύση;
Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για την περιοχή,αφού μπορεί ανα πάσα στιγμή να κοπεί,να προκαλέσει ατύχημα (περνά πάνω από την είσοδο του κοιμητηρίου),αλλά και εν’γένει να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και πυρκαγιά.
Να σημειωθεί ότι το κοιμητήριο της Άνω Χώρας βρίκεται μέσα σε μια οργιώδη βλάστηση από έλατα και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν καταστροφικό για την περιοχή.
Σε επικοινωνία τώρα,που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αποδοτίας κ. Καραλή μας ανέφερε ότι ο Δήμος Ναυπακτίας είναι σε γνώση της κατάστασης και με επανειλημμένα έγγραφα (δύο φορές μάλιστα),έχει ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία (ΔΕΗ)  από το περασμένο Μάρτιο ώστε να  επιληφθεί του  προβλήματος χωρίς όμως αποτέλεσμα.






===================================================================


Μάλιστα!....  Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ναυπακτίας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και δημοτικός Σύμβουλος και η «αδυναμία» της Δημοτικής «Αυλής» κ. Νικόλαος Καραλής εκ Γολεμίου (σημειώστε το αυτό… Να το θυμάστε) δήλωσε με περηφάνια πως έκανε το καθήκον του: Διέθεσε ολόκληρα… πεντάλεπτα να συντάξει δύο (2)!! Επιστολές προς την ΔΕΗ για το θέμα και μετατόπισε τις ευθύνες για τυχόντα ατυχήματα!.. Τι άλλο να έκανε;… Βλέπετε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές τον έχει «φορτώσει» με … τόσες αρμοδιότητες και μπορεί να του έχει παραχωρήσει αυτοκίνητα για να κινείται, οδηγούς όμως;.. Του έδωσε;… !..

Γι’  αυτό, είναι δυνατόν να ασχοληθεί με το έλατο που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να επιφέρει πολλά δεινά…;… Μην ξεχνάμε (ούτε εσείς να το ξεχάσετε τον Μάιο του 2014), πως έχει κάνει την ΔΕΥΑΝ… Κερδοφόρα Επιχείρηση!... Ναι. Αμέ;… Πως;… Κοιτάξτε τους δικούς σας  λογαριασμούς και την δικιά του «κοινωνική»… προσφορά!... Ακόμα και την εξυπηρέτηση που τυγχάνουν οι καταναλωτές της!... Και από τον ίδιο και από τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΝ (έχουμε γράψει σχετικά)!!

Επί του θέματος, όμως!...

Τη σκάλα για να στηριχθεί  το κομμένο έλατο ποιος νομίζετε πως την… έβαλε;… Ε;.. Η ΔΕΗ;…

Ελάτε, τώρα!... Εκεί δεν έχουν Ταμίες να εισπράττουν τους λογαριασμούς ρεύματος, τον έλατο θα… «μαζεύανε»;… Εδώ δεν θα πηγαίνανε (το πολύ - πολύ θα στέλνανε ιδιωτικά συνεργεία) τις καλές εποχές…

Αυτά τα ξέρει  ο αρμόδιος κι επ’  αυτού, πολυάσχολος κύριος Καραλής;…

Ωστόσο, προσωπικά, θα περίμενα να έχει επέμβει και το Δασαρχείο και η Αστυνομία, αλλά… Δεν βαριέστε… Ποιος μπορεί να παρατήρησε πως το έλατο ήταν κομμένο με…. πριόνι για να ψάξουν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές να βρουν τον… δράστη;…

Τελικά, όλα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ναυπακτίας και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ και δημοτικό Σύμβουλο και την «αδυναμία» της Δημοτικής «Αυλής» κ. Νικόλαο Καραλή τα… περιμένουν!...

Αμάν κύριε Δήμαρχε…. Με τόσες «αρμοδιότητες» που τον επιφορτίσατε, θα τον… φάτε τον άνθρωπο!

 

1 σχόλιο:

  1. Οι άξιοι αμοίβονται στην παράταξη του Μπουλέ και ένας απ' αυτούς είναι και ο... Καραλής! Ρωτήστε και τους Γολεμιώτες!... Εκείνοι ξέρουν!.. Όσο για την ΔΕΗ ;... Άδικα την πουλάει η Τρόικα;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή