Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Της έφυγε το νυφικό στο... ''Ησαϊα χόρευε''!


Σκηνές απείρου κάλλους σε συνοικία της Ηπείρου κατά τη διάρκεια γάμου - Μια απότομη κίνηση της νύφης ήταν αρκετή για να προκληθεί πανικός - Στην Πάτρα ασχολούνται με ένα γάμο που... δεν έγινε ποτέ λόγω του γαμπρού...
Το πρώτο περιστατικό έγινε σε ενορία της Ηπείρου. Σύμφωνα με το katoci.com, κατά τη διάρκεια του γάμου, έφυγε το νυφικό της νύφης από το σώμα της σε μια απότομη κίνηση στο "Ησαΐα χόρευε" και για λίγο επικράτησε πανικός.

Η νύφη δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία της
Άλλοι γελούσαν και άλλοι κοιτούσαν σαστισμένοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μυστήριο διακόπηκε για λίγο μέχρις ότου αποκατασταθεί σε μια γωνιά της εκκλησίας το πρόβλημα. Στη συνέχεια η νύφη επέστρεψε στη θέση της και ο γάμος ολοκληρώθηκε κανονικά...
Ο γαμπρός άφησε στα κρύα του λουτρού τη νύφη
Καταστάσεις οι οποίες θύμιζαν ελληνική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Δημαρχείο της Πάτρας όπου ήταν προγραμματισμένος να γίνει ένας πολιτικός γάμος. Ήταν ο τελευταίος στη σειρά από μια σειρά γάμων που είχαν προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη ημέρα. Μόνο που αυτός ο γάμος δεν έγινε ποτέ, με τη νύφη, συγγενείς και φίλους από τις δυο πλευρές να μένουν... μπουκάλα.
''Πλακώθηκαν'' οι συγγενείς γαμπρού και νύφης
Στα σκαλιά του Δημαρχείου της Πάτρας ανέμεναν το γαμπρό για περισσότερο από μιάμιση ώρα δεκάδες καλεσμένοι αλλά αυτός δεν φαινόταν πουθενά. Όπως γράφει το patrastimes, επιστρατεύθηκε η Ληξίαρχος του Δήμου Πατρέων, η οποία προσπάθησε να μιλήσει με τον γαμπρό τηλεφωνικά αλλά η κλήση παρά τις τρεις προσπάθειες προωθείτο.Μετά από αυτή την εξέλιξη ο γάμος "σχόλασε" αλλά τα... καλύτερα ήταν στο τέλος καθώς προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δυο σογιών με τα μέλη των οικογενειών να αλλάζουν χοντρές κουβέντες ενώ χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων απόφευχθηκαν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου