Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

5ο Κοινωνικό Παζάρι



ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ


 

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424 e-mail:eknd@otenet.gr  www.eknd.gr

 

                                                 ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ

 

Ναύπακτος, 30 Ιουλίου 2013

 

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας - Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας  μετά την επιτυχημένη διοργάνωση μέχρι στιγμής 4 Κοινωνικών Παζαριών, τα οποία επισκέφθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες της περιοχής μας, διοργανώνουν το 5ο Κοινωνικό Παζάρι.

Το 5ο Κοινωνικό Παζάρι  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 &  Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας (Αποκαύκου 16, Ναύπακτος) και ώρες 8.00 – 13.30 & 17:30 – 21:00

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι από παραγωγούς της περιοχής μας. Προκειμένου να προσφέρουμε βιολογικό ελαιόλαδο και βιολογική σταφίδα  άριστης ποιότητας σε συμφέρουσα τιμή συνεργαστήκαμε με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Αιγίου. Τα προϊόντα που θα βρουν οι επισκέπτες στο 5ο Κοινωνικό Παζάρι είναι:

Æ  Βιολογικό ελαιόλαδο Αιγίου Αχαΐας

Æ  Βιολογική σταφίδα

Æ  Τυριά φέτα, κεφαλογραβιέρα, γραβιέρα, φορμαέλα

Æ  Παραδοσιακά ζυμαρικά: χυλοπίτες, λαζάνια, κριθαράκι, τραχανάς (γλυκός, ξινός, σταρένιος)

Æ  Μέλι: θυμάρι, έλατο, έλατο με γύρη καστανιάς

Æ  Ρύζι: νυχάκι, καρολίνα, κίτρινο, καστανό

Æ   Κρασιά: λευκό, ροζέ, κόκκινο

Æ  Γλυκά κουταλιού: βύσσινο, κεράσι, φράουλα, περγαμόντο, κυδώνι

Æ  Μαρμελάδες: φράουλα, βερίκοκο, πορτοκάλι, μανταρίνι, δαμάσκηνο

Æ  Αρτοσκευάσματα: κουλούρια, τσουρέκια, κέικ

Æ  Παραδοσιακά σαπούνια

Καλούμε όσους παραγωγούς επιθυμούν να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους να επικοινωνήσουν με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας (τηλ. 26340-29614, ώρες 9:00 – 13.00) & στο  email: eknd@otenet.gr  προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

Τέλος, καλούμε τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της περιοχής μας να επισκεφτούν το 5ο Κοινωνικό Παζάρι αγοράζοντας ποιοτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, ενδυναμώνοντας έτσι έμπρακτα την τοπική οικονομία.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και το Παράρτημα της  Ε.Ε.Κ.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας συνεχίζουν τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης υποστήριξης των συνανθρώπων μας.

 

 

Ε.Κ.Ν.Δ. – Ε.Ε.Κ.Ε. Παράρτημα Ν&Δ – Δήμος Δωρίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου