Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η «νόμιμη» του δημοτικού "παράγοντα" επιτέθηκε στην.... "παράνομη"


 
 
Ποιος είδε την σύντροφο του γνωστού δημοτικού παράγοντα… και δεν την φοβήθηκε! Δεν ήξερε τι να κάνει ο πασίγνωστος "αυτοδιικητικός" βλέποντας την γυναίκα να επιτίθεται… στην ερωμένη του!
 
Είχε μεταβεί σε γνωστό καφέ – εστιατόριο στην παραλιακή της περιοχής Ρίου (στην πλευρά του Ακταίου) το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής! Και ενώ απολάμβανε τον ήλιο με την ερωμένη του, ξαφνικά εμφανίστηκε… η «μόνιμη» σύντροφος! Η οποία έδειξε… να μην καταλαβαίνει από κόσμο και ντροπές.
 
Επιτέθηκε φραστικά στην συνοδό του συντρόφου της και την περιέλουσε με ένα σωρό «κοσμητικά»! «Καρ… α» την ανέβαζε, «πουτ…α» την κατέβαζε!
 
Λίγο έλειψε να την αρπάξει και από τα μαλλιά! Ο δημοτικός παράγοντας έδειξε να τα έχει χαμένα. Προσπαθούσε να «περιορίσει» την οργή της συντρόφου του, παράλληλα όμως είχε στο νου του και την ερωμένη του. «Αυτός είναι ο άνδρας μου» φώναζε στην παραλία η μαινόμενη γυναίκα η οποία προφανώς θα είχε μάθει για την άφιξη του ζευγαριού στην περιοχή του Ρίου και έσπευσε με στόχο… να τα κάνει λίμπα!
 
Το συμβάν παρακολουθούσαν έκπληκτοι και άλλοι θαμώνες της καφετέριας, μάλιστα τουλάχιστον δύο, είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα και με διακριτικότητα βιντεοσκοπούσαν τη σκηνή!
 
Ο δημοτικός παράγων προσπάθησε να απομακρύνει τη μία και τα κατάφερε. Μάλιστα έφυγε για λίγα λεπτά μαζί με την «νόμιμη» σύντροφό του, προφανώς για να την ηρεμήσει και επέστρεψε για να απομακρύνει και την γυναίκα με την οποία είχε μεταβεί στην παραλία.
 
Είναι γεγονός πάντως πως τα κατάφερε… μια χαρά και το επεισόδιο δεν έλαβε την έκταση που θα μπορούσε να είχε λάβει, κρίνοντας από την ένταση του μένους της μόνιμης συντρόφου του γνωστού Πατρινού. Όλοι πάντως τον αναγνώρισαν και μέχρι και την Δευτέρα συζητούσαν σε πολλές παρέες για το επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου