Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Γενική Συνέλευση Ε.Κ./Ν.Δ.


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424

Ναύπακτος, 15 Φεβρουαρίου 2012
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα την ετήσια Γενική Συνέλευση κατά την οποία εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός για το 2011, καθώς επίσης και ο Προγραμματισμός Δράσης για το 2012.
Η Γ.Σ. του Ε.Κ.Ν.Δ. κατά τη διάρκεια των εργασιών της έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1ον.          Καταγγέλλει τους επαχθέστατους όρους της νέας δανειακής σύμβασης και δεσμεύεται να παλέψει για την ανατροπή της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής, όπως αυτή υλοποιείται μέσα από την τρικομματική κυβέρνηση και άμεση προσφυγή στις κάλπες.
2ον.          Να αντικρούσει με κάθε τρόπο οποιαδήποτε προσπάθεια κατάργησης του Ο.Ε.Ε. και του Ο.Ε.Κ.
3ον.          Να ενώσει τις δυνάμεις του με άλλους τοπικούς φορείς πέρνοντας άμεσα την πρωτοβουλία για σύσκεψη φορέων για να μην κλείσουν οι δημόσιες υπηρεσίες στη Ναύπακτο μετατρέποντας τη Ναύπακτο από 3 πόλη της Αιτωλοακαρνανίας σε επαρχιακό χωριό (ΙΚΑ, ΟΕΕ, ΟΕΚ, Εφορεία κλπ).
4ον.          Να πάρει άμεσα πρωτοβουλία για σύγκλιση σύσκεψης με την ένωση γονέων και κηδεμόνων, ώστε να μην τιμωρηθούν οι μαθητές που έκαναν καταλήψεις για την έλλειψη βιβλίων. Η νέα γενιά αποτελεί το μέλλον του τόπου μας και δεν πρέπει να αποθαρρύνεται από το να αγωνίζεται για δίκαια αιτήματα.  
5ον.          Να εναντιωθούμε σε κάθε νομοσχέδιο το οποίο θα επιχειρήσει να απελευθερώσει ναρκωτικά οποιασδήποτε μορφής.
6ον.          Να καλέσει όλους τους συμπολίτες μας, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, φοιτητές σε συμπόρευση και εντατικοποίηση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων με τη ΓΣΕΕ.
Μετά το τέλος της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης όσων συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Προστασία του Καταναλωτή» που διοργάνωσε το Ε.Κ.Ν.Δ. σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος  και το ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. εντείνει τους αγώνες του έναντι των πολιτικών σύνθλιψης της κοινωνίας στο όνομα της άμεσης εξυπηρέτησης των δανειστών και των συμφερόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου