Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

MR & MISS INTERNATIONAL BEAUTY 2011

TO "STEP UP" AΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ... ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΣΤΟ COCOON ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ!!!"
 Η ETOILE PRODUCTIONS και η διοργανώτρια και παρουσιάστρια Ασημίνα Τζάθα, μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Κωνσταντίνο Γκαβέλα εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, αλλά και τους δημοσιογράφους, με μια καταπληκτική έναρξη, εμπνευσμένη από την αμερικανική ταινία  "STEP UP" για τον Ελληνικό μεικτό (άντρες και γυναίκες) διαγωνισμό ομορφιάς "MR & MISS INTERNATIONAL BEAUTY 2011".

Δέκα τέσσερις κοπέλες και δεκατρία αγόρια, διεκδίκησαν τους τίτλους και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και με την έναρξη φορώντας μπλουζάκια από το "Χαμόγελο του παιδιού" και με βραδινά φορέματα ASLANIS PRET-A PORTER και παπούτσια MAKIS KOTRIS.

Η Μiς Ελλάς Ελένη Σκαφίδι, το μοντέλο Μπέτυ Κουράκου, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου, ο διευθύνων σύμβουλος από ΑSLANIS PRET A PORTER Jimmy Μαστροκολιάς και ο παραγωγός Κώστας Δημόπουλος είχαν το δύσκολο έργο της κριτικής επιτροπής.



Οι νικητές και νικήτριες είναι:

MR INTERNATIONAL GREECE 2011-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΗΣ
MISS INTERNATIONAL BEAUTY 2011- ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΡΚΙΓΙΑΝ
1ST RUNNER UP MR INTERNATIONAL GREECE 2011-ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
1ST RUNNER UP MISS INTERNATIONAL BEAUTY 2011- ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΧΗ
2ND RUNNER UP MR INTERNATIONAL GREECE 2011- ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ ΙΟΑΝΝΙΔΗΣ
2ND RUNNER UP MISS INTERNATIONAL BEAUTY 2011-ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
MR INTERNATIONAL FACE 2011-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΠΛΑΡΗΣ
MISS INTERNATIONAL FACE 2011-ARGYRW ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
MR BODY 2010-ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΙΚΙΔΗΣ
MISS BODY 2010- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ


Την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαγωνισμού είχε ο Χρήστος Ανδριόπουλος, τα σκηνικά και γραφικά επιμελήθηκε η Ιωάννα Βογιατζή.

Guest καλλιτέχνes του διαγωνισμού  ήταν το hip hop group NUEGO παρουσιάζοντας τα καινούργια τους τραγούδια, kai o  ποπ τραγουδιστής Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου