Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

5Ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων «Ξενοφάνης, ο Αμφισσεύς


Ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, την Ε.Π.Σ Φωκίδας, τη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας, τον «Α.Ο. Κεχαγιά Προσηλίου» και τις Arsenal Soccer Schools, συνδιοργανώνουν το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων «Ξενοφάνης, ο Αμφισσεύς».
Η τελετή έναρξης του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 18.00μ.μ., με χαιρετισμό του Δημάρχου Δελφών κ. Νίκου Φουσέκη και την παρέλαση των ομάδων, στο Δημοτικό Γήπεδο Χρισσού και θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νίκος Φουσέκης δήλωσε σχετικά:
Ο «Ξενοφάνης ο Αμφισσεύς» αποτελεί πλέον ένα θεσμό, ο οποίος,  χάρη στην άριστη συνεργασία όλων, εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Φωκίδας.
Περισσότερα από 300 παιδιά, γονείς και συνοδοί για 4 μέρες θα δώσουν ζωντάνια στην τοπική κοινωνία της περιοχής μας και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Τουρνουά, το οποίο αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού μας για την καθιέρωση και ανάδειξη εκδηλώσεων Πανελλήνιας εμβέλειας που προωθούν μορφές εναλλακτικού τουρισμού στο Δήμο μας και το Νομό μας γενικότερα».
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά απαρτίζονται από παιδιά γεννημένα από το 1994 ως το 2001 χωρισμένα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας, στο Δημοτικό Γήπεδο Άμφισσας και στο Δημοτικό Γήπεδο Χρισσού και θα συμμετάσχουν οι εξής ομάδες:
·        Arsenal Elite Academy of Southeastern Europe
·        Πανιώνιος
·        Olympian Sports Arena (Κατερίνη)
·        Olympico 7x7 (Λιβαδειά)
·        Ακαδημία PLANET Κιάτου
·        Ακαδημία Football Manager (Λαμία)
·        Πάφος-Olympico (Κύπρος)
·        MFC Μπουρνάζι (Περιστέρι)
·        Α.Ο. Κεχαγιάς Προσηλίου
·        Αμφισσαϊκός
·        Ακαδημία ‘94
·        Φωκίδα 2000
·        Αστέρας Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου