Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ... ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ




Με αυτή τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη κάνει τη δική της κριτική για τα πολιτικά δρώμενα.

Η σύζυγος του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ φιλοξενείται στην εκπομπή Lifestyle του Alter που θα προβληθεί το Σάββατο, 25 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στη Βίκη Αλεξανδροπούλου μιλάει για όλους και για όλα.

Αναφερόμενη στη διαθήκη που άφησε ο Ανδρέας Παπανδρέου λέει: «Ο Α. Παπανδρέου άφησε μια διαθήκη. Στην Δήμητρα αφήνω την περιουσία μου. Ποια περιουσία; Ο Ανδρέας δεν είχε περιουσία. Τι είχε λοιπόν; Αφήνω στην Δήμητρα κινητά και ακίνητα, δύο πίνακες που είχε φέρει από το Καστρί. Όλα τα άλλα τα άφησε εκεί. Το αυτοκίνητο του και τα πνευματικά του δικαιώματα».

Κάνοντας μια σύγκριση του ΠΑΣΟΚ το 1981 με το 2011 ασκεί σκληρή κριτική στη σημερινή ηγεσία του κόμματος και προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου και σημειώνει: «Εγώ έζησα με τον Αντρέα αλλά δεν τον είδα ποτέ να πηγαίνει προεκλογικά να κάνει συμφωνίες με αντίστοιχους Στρος Καν».

Η Δήμητρα Λιανή μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο χαρακτηρίζοντας τον «πολύ ικανό άνθρωπο».

Στο ερώτημα γιατί δεν έχει πολιτευτεί αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των συνομιλιών της με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τόσο την περίοδο του Κ. Σημίτη όσο και επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για την περίοδο Κ. Σημίτη: «Έχω κρατήσει όλη αυτή την αλληλογραφία για την ιστορία. Αυτά κάποια στιγμή θα βγουν στην φόρα. Όσες απειλές και αν δεχθώ δεν μασάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου