Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ναύπακτος: Μια γνωριμία μέσω Facebook οδήγησε σε έναν ονειρικό γάμο

mgleveguht55a3629e9b04eΗ νύφη είπε το μεγάλο »ναι» στον αγαπημένο της και τα όσα έγιναν στο γάμο, θα μείνουν αξέχαστα σε συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.
Σε ένα ειδυλλιακό χώρο λίγο έξω από την Ναύπακτο, στην παραλία της Χιλιαδούς ο Μάικ και η Σάλχα αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης το Σάββατο 4 Ιουλίου. Η πρώτη επαφή έγινε μέσω internet και η νύφη, διευθύντρια πωλήσεων μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη, είπε το μεγάλο »ναι» στον αγαπημένο της.
Μια ονειρική τελετή σχεδιασμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την Άννα- Μαρία Ρογδάκη που δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις ιδέες της. Τα θαλασσινά στοιχεία κυριαρχούσαν στην διακόσμηση του χώρου ενώ οι άνθινες συνθέσεις με λευκές και μπλε ορτανσίες συμπλήρωναν το συνολικό στολισμό…
beecewrdmj55a36293875d8
uecovuucef55a362bc47eac
Κοχύλια, αστερίες, πέρλες και ασημόσκονη τα κυρίαρχα συστατικά για ένα γάμο που πολλοί θα θυμούνται για χρόνια. Η Άννα Μαρία Ρογδάκη και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος νιώθουν για ακόμα μια φορά δικαιωμένοι καταφέρνοντας να πρωτοτυπήσουν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι η πρώτη φορά που γίνεται τελετή ανταλλαγής όρκων στην Δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου