Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ: Πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια Αδωνις-Παπαδάκης

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Ορθιοι, φώναζαν μέχρι που διεκόπη η εκπομπήΠιάστηκαν σχεδόν στα χέρια Αδωνις-Παπαδάκης: Ορθιοι, φώναζαν μέχρι που διεκόπη η εκπομπή

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών γύρω στις 8.30 το πρωί, όταν όρθιοι ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Και μάλιστα κουνώντας τα χέρια και φωνάζοντας ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, σε μια κόντρα που έρχεται από παλιά και τώρα πυροδοτήθηκε εκ νέου. Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον βουλευτή κωλοτούμπα και ύψιστο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας και του είπε: «Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής δεν μπορεί να μιλάει για έναν δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του».

Νωρίτερα ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει πως ο δημοσιογράφος γλείφει τον Τσίπρα, προκαλώντας την οργή του. «Πάρ' το πίσω, πάρ' το πίσω», επέμεινε ο Γιώργος Παπαδάκης. Οταν μάλιστα ρώτησε ο βουλευτής τον δημοσιογράφο γιατί τον κάλεσε στην εκπομπή εφόσον τον θεωρεί κωλοτούμπα, πήρε την απάντηση «γιατί θέλω να έχω και κωλοτούμπες στην εκπομπή».

Ηταν η στιγμή που ο Αδωνις Γεωργιάδης σηκώθηκε ξανά, προφανώς για να αποχωρήσει, και έπεσε βιαστικά το σήμα της εκπομπής. Μετά τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως όλα είναι καλά, πως ο κ. Γεωργιάδης είνα καλά και σε λίγο θα συνεχίσουν την εκπομπή.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι δύο άντρες είχαν ξανά μια δυνατή σύγκρουση στον αέρα, όταν ο Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παπαδάκη Στάλιν, ο δε Παπαδάκης του απάντησε ότι είναι γελοίος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου