Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Έπεσε η αυλαία των θεατρικών παραστάσεων για το Περιβάλλον

        
epi-prasino-mple-perivalon-parastaseis-nafpaktos2

 Έπεσε η αυλαία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, των θεατρικών παραστάσεων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώσει για 5η χρονιά  η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε».

Την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 18:00 ανέβηκε η τελευταία παράσταση με τίτλο  «Όταν η κοκκινοσκουφίτσα  συνάντησε  την πρασινοσκουφίτσα» της Φωτεινής Γιαλούρη, βασισμένο στο βιβλίο της Σ. Κάτσου – Καντάνη, «Η Πρασινοσκουφίτσα στο φλεγόμενο δάσος». Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση που έπαιξαν τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους. Αυτή τη φορά τα μηνύματα αφορούσαν την προστασία του δάσους και την σημασία του για τον άνθρωπο. Μια παράσταση που συγκίνησε ιδιαίτερα την γεμάτη από θεατές αίθουσα. Μαζί με τα παιδιά του Κ.Δ.ΑΠ., συμμετείχαν στηρίζοντας την παράσταση και οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου Let’s Art!  Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλο το προσωπικό του Κ.Δ.ΑΠ. Ναυπάκτου, στην υπεύθυνη κα Βασιλοπούλου Μαρία καθώς και στην θεατρολόγο κα Γιαλούρη Φωτεινή για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν  ώστε τα παιδιά να περάσουν με αξιοπρέπεια τα δικά τους μηνύματα για το περιβάλλον στους θεατές.
LINK παράστασης 22-3-15   https://www.youtube.com/watch?v=sgk9Rxfxsoo

Η ανακοίνωση αναφέρει:epi-prasino-mple-perivalon-parastaseis-nafpaktos3
Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν συνολικά στα Δημοτικά Σχολεία Ναυπάκτου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο «ΟΙΚΟθέατρο 2015», για το σημαντικό αποτέλεσμα, περνώντας μηνύματα για το περιβάλλον και την οικολογία στους μικρούς μαθητές.
Ευχόμαστε η διάθεση των σχολείων για συμμετοχή στην εν λόγω δράση να συνεχιστεί και για το έτος 2016.
Στη δράση «ΟΙΚΟθέατρο 2015″ συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 170 μαθητές και παρακολούθησαν τις θεατρικές παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές
Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο ξεχωριστά, για την επιτυχία της δράσης.epi-prasino-mple-perivalon-parastaseis-nafpaktos4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου