Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επτά.... αποχώρησαν;...

Το Blogg ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημοσίευσε την παρακάτω "είδηση" :
http://www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2014/04/papathanasis-slider.jpg

 
Τραγελαφικές καταστάσεις έγιναν στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την προηγούμενη εβδομάδα. Υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Παπαθανάση μετέβησαν ως εκεί και δήλωσαν παραίτηση από τις υποψηφιότητες τους, λίγες μέρες μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων, βάζοντας ένα ακόμα πονοκέφαλο στον υποψήφιο δήμαρχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί, κάποιοι δήλωναν με ένταση στους διαδρόμους πως δεν κατάλαβαν, άλλοι πως δεν ήξεραν και άλλοι πως δεν υπέγραψαν.
Συγκεκριμένα, δήλωσαν παραίτηση οι κάτωθι υποψήφιοι: 
Αποστολόπουλος Ιωάννης από το διαμέρισμα Παλαιοχωρακίου,
Τσουκαλάς Αχιλλέας από το τοπικό διαμέρισμα Τερψιθέας,
Μπερτσούλης Ιωάννης από το τοπικό διαμέρισμα Μηλιάς,
Ζωγράφος Σπύρος από το τοπικό διαμέρισμα Αναβρυτής,
Γκόλιας Κωνσταντίνος από το τοπικό διαμέρισμα Τερψιθέας.
 Άλλοι 2 υποψήφιοι δήλωσαν πως είναι τυπικά και μόνο υποψήφιοι καθώς δεν πρόλαβαν την προθεσμία. Η δήλωση παραίτησης άλλωστε έχει και ένα κόστος που φτάνει τα 50 ευρώ.
Οι ανωτέρω υποψήφιοι μετρίαζαν την ήδη κακή κατάσταση της παράταξης «αλλάζουμε μαζί»  στην ορεινή Ναυπακτία και τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Το πρωτοφανές γεγονός της παραίτησης υποψηφίων έπεσε ως βόμβα στο επιτελείο Παπαθανάση καθώς ο τελικός αριθμός των υποψηφίων έχει σημασία στη μάχη των εντυπώσεων.
Η υπόθεση αυτή δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα γνωστή καθώς κανείς δεν είχε ενημέρωση. Το επιτελείο Μπουλέ που ενημερώθηκε μόλις χθες, δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη."
 
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου