Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δ.Τ. Για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου "Δυτική Συμπολιτεία"

Η μεγάλη νίκη που έρχεται στις 18 Μαΐου, για τη ¨Δυτική Συμπολιτεία και τον Θ. Σώκο σφραγίστηκε  από  τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.
Η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ο Θύμιος  Σώκος έπεισε ότι μπορούμε να γκρεμίσουμε το τείχος της απραξίας και του μαρασμού, ότι έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τη πολιτική ξανά στο  προσκήνιο, να ενεργοποιήσουμε τους θεσμούς για να υπηρετήσουν τους πολίτες και όχι το σύστημα της.
Ο Θύμιος  Σώκος παρουσίασε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους η Δυτική Ελλάδα θα βγει από το τέλμα, και τόνισε την αποφασιστικότητα του, όλοι  μαζί να αλλάξουμε την μοίρα αυτού του τόπου.
Τα συστημικά κόμματα της Ν. Δ και του ΠΑΣΟΚ μπροστά στο φάσμα της εκλογικής τους συντριβής και κατάρρευσής επιστρατεύουν  όλες τις μεθόδους για να κρατηθούν στην εξουσία. Τους έχει πιάσει πανικός και πετάνε στο τραπέζι όλα τους τα όπλα. Απειλές Βενιζέλου ότι αν δεν ψηφιστεί το κόμμα του θα πέσει η κυβέρνηση. Πρόθυμοι δημοσιογράφοι ,διαπλεκόμενα  Μ.Μ.Ε. ,παπαγαλάκια του κιτρινισμού και δημοσκόποι, που ακυρώνουν την επιστήμη της στατιστικής , όλοι μαζί στην Υπηρεσία του συστήματος.
 Αφού διέλυσαν τα πάντα, την οικονομία, την Παιδεία, την Υγεία, το κοινωνικό κράτος, οδήγησαν στην ανεργία και την φτωχοποίηση το σύνολο του Ελληνικού Λαού,  τώρα έχουν το πολιτικό θράσος να ζητούν την ψήφο των πολιτών. Όμως οι πολίτες γνωρίζουν, ζουν το δικό τους δράμα, ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά  και για αυτό θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. <<Μας τα πήραν όλα , δεν θα πάρουν την ψήφο μας>>.
Η παράταξη του κ.Θ .Σώκου  <<Δυτική Συμπολιτεία>> θα είναι στο  β’ γύρο για να αλλάξει την μοίρα αυτού του τόπου. Αυτό λένε τα γκάλοπ της κοινωνίας.
Στις επερχόμενες εκλογές δεν κρίνονται μόνο πολιτικά κόμματα και παρατάξεις αλλά και η αξιοπιστία των Μ.Μ.Ε. και των εταιρειών δημοσκοπήσεων . Στο τέλος κρινόμαστε όλοι.
 
Έχουμε την βεβαιότητα και την σιγουριά ότι ο συνδυασμός μας θα είναι στον β΄ γύρο με στόχο την τελική νίκη.
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου