Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Έριξαν μπουνιά στο.... δήμαρχο (ΦΩΤΟ)

  Επεισόδια και ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου - Έριξαν μπουνιά στο δήμαρχο Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ)


Σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο σημάδεψαν τον αγώνα Α.Ε Μεσολογγίου με την Καλαμάτα. Επίθεση με μπουνιές στο δήμαρχο της πόλης...

Στο αγωνιστικό μέρος, μπορεί να κέρδισε η Α.Ε.Μεσολογγίου την ομάδα της Καλαμάτας με 1-0 ωστόσο την παράσταση έκλεψαν τα πολύ σοβαρά επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως διαβάζουμε στο onairnews, λίγα λεπτά μετά την σημείωση του γκόλ με πέναλτυ απο την ομάδα της Α.Ε.Μ. σε επίθεση της Καλαμάτας τραυματίστηκε παίκτης της Α.Ε.Μ.


Τότε ο προπονητής της ομάδας της Καλαμάτας πήγε προς τον παρατηρητή του αγώνα και διαμαρτυρήθηκε ώστε να βγεί έξω απο τον αγωνιστικό ο τραυματίας παίκτης.



Αντέδρασαν απο τον πάγκο της Α.Ε.Μ. προς τον προπονητή της Καλαμάτας και τότε ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ παραγόντων στο γήπεδο.



Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τότε δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο απο άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο της Καλαμάτας.


Ο δήμαρχος ζήτησε την σύλληψη του ανθρώπου που τον χτύπησε και αυτήν την ώρα βρίσκονται στην αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας όπου κάνει μήνυση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου