Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συνάντηση του Ε.Κ.Ν.Δ. με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγ. Βλασίου



Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγ. Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο πραγματοποίησε στις 14/6/2013 αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Ν.Δ.  και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας.

Η συνάντηση είχε ζητηθεί από τη διοίκηση του  Ε.Κ.Ν.Δ. προκειμένου να ενημερωθεί ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ.κ Ιερόθεος και εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τη θέση μας ως προς την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, που φημολογείται ότι σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Θέσαμε υπόψη του Σεβασμιότατου την κάθετη αντίθεση μας σε μία τέτοια απόφαση και ζητήσαμε τη συμπαράσταση τόσο του ιδίου όσο και της Ιεράς συνόδου για να αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη που στόχο έχει να ξεκόψει τους εργαζόμενους από τις θρησκευτικές λατρευτικές παραδόσεις τους από τη μια, και από την άλλη να χτυπήσει την παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια. 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγ. Βλασίου έδειξε ιδιαίτερο  ενδιαφέρον και εξέφρασε την κατανόηση, καθώς και την αμέριστη  συμπαράστασή του στο δίκαιο αίτημά μας.

Επίσης  δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα στην ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου