Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ


 


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τρία στελέχη δημοτικών παρατάξεων, επισκέφθηκαν απόψε πρώην Δήμαρχο Ναυπάκτου και διερεύνησαν τρόπους «ανασύνταξης» της Δημοτικής Κεντροδεξιάς  Παράταξης που θα μπορέσει, στις επόμενες δημοτικές εκλογές,  να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Ναυπακτίας.

Κατά την «σύσκεψη», οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπήρξε επικοινωνία και με άλλους πρώην δημάρχους και στελέχη δημοτικών παρατάξεων που καλύπτουν τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές του ΚΚΕ έως την Ν.Δ. και  λέγεται πως «η ιδέα» της «ανασυγκρότησης» έγινε, κατ’  αρχάς αποδεκτή!
 
Όπως εικάζεται, η ενέργεια αυτή εκρίθη «αναγκαία» μετά την «απόφαση του Τάκη Λουκόπουλου να ηγηθεί των Ανεξάρτητων Πολιτών στους οποίους να προσαρτηστούν οι άλλες παρατάξεις της σημερινής αντιπολίτευσης » .

 

Ένα σημείο που προκαλεί εντύπωση είναι «η αποδοχή του π. δημάρχου να αποσυρθεί και να ακολουθήσει εάν παρουσιαστεί ή επιδειχτεί άλλος ικανότερος για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ναυπακτίας», κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους… επισκέπτες του!

 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε επίσης πως, όταν ρωτήθηκε  ο π. Δήμαρχος εάν είναι έτοιμος για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, απάντησε πως θα είναι έτοιμος σε είκοσι περίπου ημέρες!...

 

Επειδή τα εξελίξεις… τρέχουν, για το θέμα θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου