Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πήγε για σεξ και έφαγε της.... χρονιάς του


 
Πήγε για  …τσιτσί και βγήκε …μαυρισμένος. Σκηνές ροκ εκτυλίχθησαν  στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή του Αλισού με πρωταγωνιστές έναν νεαρό πλακοστρωτή και μια 35χρονη γυναίκα.
Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από την πραγματοποίηση  εργασιών  στο μπάνιο  και στην αυλή του σπιτιού της, ο άντρας που είχε αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών, άρχισε να φλερτάρει την οικοδέσποινα η οποία εκείνη την ώρα ήταν μόνη της .
Από το φλερτάρισμα ο νεαρός άντρας προσπάθησε να περάσει στην πράξη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βάλει τις φωνές .
Για κακή του τύχη σε διπλανή μονοκατοικία ζουν ο πεθερός και ο κουνιάδος της, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές και έτρεξαν σε βοήθεια.
Τα όσα ακολούθησαν παραπέμπουν σε σκηνές από άγρια Δύση, καθώς πεθερός και κουνιάδος άρχισαν να κτυπάνε αλύπητα τον επίδοξο εραστή  τον οποίο έκαναν μαύρο στο ξύλο.
Το κακό για τον νεαρό άντρα ήταν διπλό, καθώς εκτός από το ξύλο έχασε και τα χρήματα ου ‘χε συμφωνήσει πως θα έπαιρνε για την εκτέλεση των εργασιών.
Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως έπεσε θύμα πλεκτάνης, καθώς  δηλώνει πως η γυναίκα ήταν αυτή που πρώτη του έκανε γλυκά μάτια.
Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως ενδεχομένως όλα να ήταν στημένα, προκειμένου να μην  του πληρώσουν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει για τις εργασίες που έκανε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου