Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ –ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ – «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»


Σήμερα 19/06/2013 συστάθηκε σε σώμα το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του κοινωνικού ιατρείου-φαρμακείου Ναυπακτίας «όλοι μαζί», με στόχο την δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών (με την λειτουργία παθολογικού, παιδιατρικού, οδοντιατρικού, γυναικολογικού, καρδιολογικού κ.λ.π τμημάτων, καθώς και τμήματος φαρμακείου)
Το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο Ναυπακτίας «όλοι μαζί» σκοπό έχει την δωρεάν περίθαλψη ανασφάλιστων, απόρων και αναξιοπαθούντων πολιτών, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας
Όλοι γνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση και η ανεργία, έχουν δημιουργήσει δραματικές καταστάσεις σε χιλιάδες συμπολίτες μας.
Πάρα πολλοί είναι αυτοί που έχασαν κάθε προστασία από τα ασφαλιστικά τους ταμεία και δεν έχουν καμιά κάλυψη σε γιατρούς και φάρμακα.
Δραματική είναι επίσης η κατάσταση των παιδιών, που οι γονείς τους είναι άνεργοι ή παιδιών με ένα και ανασφάλιστο γονέα. Όπως καλά γνωρίζετε, αυξάνονται τα φαινόμενα των ψυχολογικών διαταραχών, οι αυτοκτονίες, η καταφυγή στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ το λεγόμενο ΕΣΥ βρίσκεται σε διαδικασία κατάρρευσης.
Ως προσωρινό διοικητικό συμβούλιο ,καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής μας να στηρίξουν ενεργά αυτή την εθελοντική προσπάθεια

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 19/06/2013
ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου