Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Γιά αίτηση διαζυγίου από τον Άκη η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση στον ανακριτή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, η οποία επισημαίνει ότι η απομάκρυνση από το παιδί της έχει επιβαρύνει την ψυχική της κατάσταση.
Στην αίτηση που βασίζεται στην προϋπάρχουσα ψυχιατρική γνωμάτευση, η Βίκυ Σταμάτη ισχυρίζεται ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραξή, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο των ήδη υπαρκτών αυτοκαταστροφών και μπορούν να οδηγήσουν σε δραματικότερες και επικίνδυνες συμπεριφορές κατά της ζωής της.
Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής" η Βίκυ Σταμάτη έχει παράπονα και επικρίνει τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το παιδί τους, το οποίο ζει σε ένα χωρίο έξω από την Αταλάντη μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς της.
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου επικαλούμενη ισχυρό κλονισμό του γάμου τους μετά τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων και εταιρειών, με την ελπίδα ότι ίσως η δικαιοσύνη κρίνει πως η ίδια δεν είχε συμμετοχή.
Πηγές μέσα από τη φυλακή ισχυρίζονται ότι στις συναντήσεις του ζεύγους επικρατεί μεγάλη ένταση ενώ η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να είπε στον πρώην Υπουργό: "Είμαι στη φυλακή άδικα. Πως το ανέχεσαι αυτό;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου