Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η κα Γαζή για την μεταφορά Μαθητών

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από γονείς και μαθητές, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω μη εκτέλεσης ορισμένων μαθητικών δρομολογίων από ΤΑΧΙ και να σας ενημερώσουμε για την πραγματική κατάσταση.
            Το ΚΤΕΛ Φωκίδας είχε υπογράψει σύμβαση για την μεταφορά μαθητών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης με τον πρώην Νομάρχη Φωκίδας και στην οποία είχε συμφωνηθεί ότι συγκεκριμένα δρομολόγια θα εκτελούντο με ΤΑΧΙ.
            Η παραπάνω σύμβαση παρατάθηκε με διατάξεις νόμου, και εμείς σήμερα απλά συνεχίζουμε την παράταση της σύμβασης και διαχειριζόμαστε τις χρηματοδοτήσεις για την πληρωμή των δρομολογίων, μιας και η αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών έχει περιέλθει στους δήμους οι οποίοι πραγματοποίησαν διαγωνισμούς που απέβησαν άγονοι κι έτσι υποχρεούμαστε εμείς να συνεχίζουμε να εκτελούμε την παράταση της σύμβασης μέχρι να τελειώσουν οι διαγωνισμοί για τους δήμους. Κάθε φορά καταβάλλεται προσπάθεια εκ μέρους μας για την ταχύτερη πληρωμή τους. Μέρος των χρημάτων θα καταβληθεί άμεσα, πιθανόν αύριο.
Η διαφωνία είναι καθαρά μεταξύ ΚΤΕΛ και ιδιοκτητών ΤΑΧΙ και γίνεται προσπάθεια και από μέρους μας για την επίλυση των διαφορών τους. Εάν δεν επιτευχθεί θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στα νόμιμα ένδικα μέσα προκειμένου να συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών και να σημειωθεί δε ότι επίσημα ακόμα δεν έχουμε ειδοποιηθεί για την διακοπή των δρομολογίων.
  Η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
          Παναγιώτα Γαζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου