Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Προσλήψεις στην... ΕΛΣΤΑΤ

Προσλήψεις με άρωμα εκλογών στην ΕΛΣΤΑΤ
Μπορεί η φετινή προεκλογική περίοδος να αναμένεται φτωχή και χωρίς παροχές, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι πολιτεύονται με όρους τους παρελθόντος.
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος, για ιδιώτες, αναζητώντας συνεργάτες ενόψει εκλογών.
Όπως αναφέρονται στην προκήρυξη, "αναζητούνται ιδιώτες συνεργάτες που επιθυμούν να απασχοληθούν στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες".
Εντύπωση προκαλεί, το ότι δεν δίνονται διευκρινίσεις, ενώ δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, απόφοιτοι τουλάχιστον Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών μέχρι τις 8 Απριλίου.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γίνεται εκτενής αναφορά στην αμοιβή όσων προσληφθούν και δεν διευκρινίζεται το ποσό, καθώς αναφέρεται ότι αυτό θα εξαρτάται από τον τον αριθμό των πλήρως και ορθά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων κάθε έρευνας.
"Η αμοιβή για κάθε ερωτηματολόγιο έχει υπολογιστεί από την ΕΛΣΤΑΤ με βάση τον μέσο χρόνο που απαιτείται για τη συλλογή ενός ορθά συμπληρωμένου ερωτηματολογίου" αναφέρεται χαρακτηριστικά,
Ο αριθμός των θέσεων που πρέπει να καλυφθούν, δεν καθορίζεται με τη συγκεκριμένη προκήρυξη, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου