Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - ΒΟΡΙΔΗ για τους αυτοκινητόδρομους

"Γκάζι" για τους πέντε μεγάλους Το θέμα της επανεκκίνησης της κατασκευής των μεγάλων οδικών αξόνων, για τους οποίους έχουν υπογραφεί συμβάσεις παραχώρησης με επιχειρηματικούς ομίλους και τράπεζες που έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση και λειτουργία τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της δίωρης συνάντησης του πρωθυπουργού με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

 Γκάζι  για τους πέντε μεγάλους αυτοκινητόδρομους
Οπως δήλωσε αμέσως μετά ο Μάκης Βορίδης, η συζήτηση ήταν εκτενής, καθώς πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να δοθεί προτεραιότητα σε αυτή την πολυσύνθετη διαδικασία και να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν εκ νέου να κατασκευάζονται έργα και κυρίως, όπως τόνισε, να μην ανακοπούν κατά την επερχόμενη προεκλογική περίοδο.
Ο κ. Βορίδης ρωτήθηκε και για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί και γενικότερα για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Οσον αφορά τα ταξί είπε ότι περιμένει την γνωμάτευση την τρόικας στην πρόταση που έχει καταθέσει το υπουργείο για την ρύθμιση του επαγγέλματος, ενώ για τα κλειστά επαγγέλματα είπε πως αποτελούν νομοθετική προτεραιότητα της κυβέρνησης και σύντομα θα αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου