Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έσκαβαν τρεις μέρες για ριφιφί....



Στόχος των δραστών ήταν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Ναυπάκτου. Οι δράστες λειτούργησαν μεθοδικά και όπως φαίνεται ξεκίνησαν το ριφιφί από την Παρασκευή. Αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί...
Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για οργγανωμένη σπείρας που «χτυπά» κοσμηματοπωλεία στον νομό Αιτωλ/νίας, αφού ήταν το τρίτο «χτύπημα» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Είχε προηγηθεί μια απόπειρα στο Θέρμο και μια μεγάλη κλοπή στο Μεσολόγγι.
Αν και το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στο κέντρο της Ναυπάκτου, στην οδό Μπότσαρη συγκεκριμένα, οι δράστες, πήγαν από τα πίσω στενά , παραβίασαν μια παλιά ξύλινη πόρτα και ανέβηκαν σε πρώτο όροφο κτιρίου που συνορεύει με το κατάστημα.
nafpaktianews.gr
Από εκεί, ξεκίνησαν να σπάνε τον τοίχο για να μπουν στο κοσμηματοπωλείο. Μάλιστα, το Σάββατο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, φαίνεται πως κάτι υποψιάστηκε, αλλά δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία.
Έτσι οι δράστες συνέχισαν το έργο τους το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, οπότε και μπήκαν στο κατάστημα και χρησιμοποιώντας οξυγόνο, άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα.
nafpaktianews.gr
Συνολικά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 50 χιλιάδων ευρώ καθώς και 5 χιλιάδες ευρώ μετρητά από το χρηματοκιβώτιο.
Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου