Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το "κίνημα των Ανέργων" κατεβαίνει στις εκλογές

 
 
Τη Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως στη Θεσσαλονίκη η συμμετοχή του "Κινήματος των Ανέργων" στις προσεχείς εκλογές.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "το Ποντίκι" η σύσταση του νέου κόμματος "Κίνημα Ανέργων" θα ανακοινωθεί  στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

"Από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ανεργίας, κρίνεται επίκαιρο μα και αναγκαίο να ξεκινήσουν οι πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στη μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των ανέργων της χώρας, μέσα από τον πολιτικό τους φορέα σε συμμαχία με τους πληττόμενους από την καταστροφική πολιτική της τρόικας εργαζόμενους, αγρότες και μικρομεσαίους επαγγελματίες και βιοτέχνες, προκειμένου οι εθνικές εκλογές να σηματοδοτήσουν την αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων, την απελευθέρωση της χώρας και την ανατροπή της σημερινής πολιτικής. Ο ιδρυτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Γαβριήλ Αβραμίδης θα αναφερθεί στις άμεσες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που πρόκειται να εκδηλωθούν για την οργάνωση του πολιτικού και εκλογικού αγώνα", τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Το "Κίνημα των ανέργων" ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη ως κοινωνική κίνηση (1-5-1998) και με δήλωση στον Άρειο Πάγο ως κόμμα (21-5-1999) και συμμετείχε στις 13 Ιουνίου του 1999 στις ευρωεκλογές προβάλλοντας τη θέση του για την κοινωνική προστασία των ανέργων και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου