Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Βόλεϊ: Μετά το All Star Game τα τοπικά ντέρμπι

           
 Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η Ένωση Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ διοργάνωσε το All Star Game γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας. Μπορεί οι ομάδες της Ναυπάκτου πλέον να ανήκουν στην ΕΣΠΕΠ αλλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη γιορτή του βόλεϊ.
Η Ομόνοια Ναυπάκτου μαζί τον Παπαχαραλάμπειο Α.Σ.  οργάνωσαν εκδρομή, ώστε να μπορέσουν τα μέλη τους να θαυμάσουν από κοντά τις κορυφαίες ελληνίδες και ξένες αθλήτριες του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ, καθώς δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για παρακολούθηση αγώνων τέτοιου επιπέδου στην περιοχή μας.
            Η εκδήλωση ήταν πραγματικά μια γιορτή του βόλεϊ με περισσότερα από 1500 άτομα να την παρακολουθούν. Η μέρα ξεκίνησε με σεμινάριο προπονητικής για τους προπονητές της περιφέρειας και όποιους άλλους το επιθυμούσαν. Στη συνέχεια επίλεκτες νεάνιδες από όλες τις ομάδες τις περιφέρειας συγκρότησαν δύο ομάδες, τις κόκκινες και τις λευκές και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους πάνω στο παρκέ. Το θέαμα ήταν πραγματικά απολαυστικό με τις μικρές βολεϊμπολίστριες να δίνουν το 100 % των δυνατοτήτων τους μπροστά στο απαιτητικό κοινό.
            Αγωνιστικά η ημέρα έκλεισε με τις καλύτερες ελληνίδες και ξένες παίκτριες του ελληνικού πρωταθλήματος να αντιμετωπίζουν οι μεν τις δε. Ανάμεσα στα σετ έγιναν βραβεύσεις ενώ πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός καλύτερης επίθεσης με νικήτρια την Γεωργία Τζανακάκη. Στο παιχνίδι συμμετείχε με την ομάδα των ελληνίδων και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι ξένες νίκησαν τις ελληνίδες με 2-1 σετ (25-19, 18-25, 25-23) με τις αθλήτριες και τον κόσμο να το χαίρονται με την ψυχή τους. Η εκδήλωση έκλεισε με φωτογραφίες και αυτόγραφα στα οποία φυσικά συμμετείχαν και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής Ομόνοιας και ΠΑΣ.
            Επιστροφή στην πραγματικότητα αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Ναυπάκτου. Το Σάββατο η Ομόνοια δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άργη Καλαμάτας. Με νίκη οι Ναυπάκιοι κλειδώνουν τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΣΠΕΠ. Άλλωστε η Ομόνοια κουβαλά προίκα τη νίκη του πρώτου γύρου με 1-3 μέσα στην Καλαμάτα και με μία ακόμα νίκη αφήνει οριστικά τρίτο τον Άργη.
            Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου αυτό το Σάββατο στις 17.00 και η Ομόνοια προσκαλεί τους φίλους της να την υποστηρίξουν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου