Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ.... ΚΑΠΝΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!..

Αιτωλοακαρνανία: Έκρυβαν πίσω από την καφετέρια αποθήκη... καπνεργοστάσιο!
           Τελικά, πολλά γίνονται σε μερικά Καφενεία μεγάλων χωριών...
 
Μέχρι τώρα ξέραμε γiα Καφενεία στην περιοχή μας που τα βράδια μετατρέπονται σε BAR με εκμετάλλευση γυναικών  και σε χαρτοπαικτικές... Λέσχες....
 
Τώρα μαθαίνουμε  πως λίγα χιλιόμετρα πιο δυτικά  στο χωριό Καραϊσκάκης του δήμου Ξηρομέρου ένας 39χρονος,είχε μετατρέψει την αποθήκη πίσω από το Καφενείο της μητέρας  σε… καπνεργοστάσιο και πωλούσε μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητου καπνού και αυτοσχέδια τσιγάρα που «γέμιζε» ο ίδιος!
 
Μάλιστα, διαφήμιζε τα… προϊόντα του έχοντας αρκετά τσιγάρα εκτεθειμένα στον χώρο του καταστήματος, όπου τα διέθετε προς πώληση αντί 6 ευρώ τα 100 τσιγάρα! Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου που δέχθηκαν πληροφορίες για το παράνομο εργαστήρι παρασκευής τσιγάρων και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην αποθήκη, βρήκαν μέσα χαρτόκουτα με 57 κιλά και 60 γραμμάρια χύμα καπνού!
 
Ακόμη, κατέσχεσαν 590 έτοιμα αυτοσχέδια τσιγάρα βάρους 860 γραμμαρίων, δύο μηχανές για την συσκευασία τους και 375 καπνοσύριγγες, δηλαδή άδεια χαρτιά τσιγάρων έτοιμα για γέμισμα. Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για λαθρεμπορία και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.
 
 
*** Με δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα καπνού συνολικού βάρους 535 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ναύπλιο ένας 23χρονος Αλβανός, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου