Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τσάκωσε τη τσιγγάνα να... κλέβει!


Δεν  τα υπολόγισαν σωστά οι δυο  νεαρές τσιγγάνες που έβαλαν  στο μάτι ένα σπίτι στην πόλη της Κέρκυρας. Πιστεύοντας ότι οι ένοικοι θα έλειπαν στις δουλειές τους, η μια από αυτές τρύπωσε μέσα ενώ η άλλα φύλαγε τσίλιες. Όμως, η 34χρονη εισβολέας βρήκε… «φάντη μπαστούνι» μπροστά της τον 39χρονο ιδιοκτήτη!
Ο άνδρας  τσάκωσε επ’ αυτοφώρω την τσιγγάνα  την στιγμή που έκλεβε από ένα συρτάρι ένα αντρικό ρολόι και την ακινητοποίησε, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. παρέλαβαν την δράστιδα και σε κοντινή απόσταση συνέλαβαν την 23χρονη τσιλιαδόρο που δεν είχε προλάβει να το σκάσει. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 20.000 ευρώ άρπαξε μαζί με μικρό χρηματικό ποσό ένας 19χρονος Έλληνας, από ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα και ένα κέντρο διασκέδασης που διέρρηξε στη Ζάκυνθο. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ζακύνθου κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Να τα…  «τσούξει» ήθελε ένας 30χρονος Παλαιστίνιος που τρύπωσε σε ένα κατάστημα ψιλικών στην Κέρκυρα, άρπαξε όσες μπύρες μπορούσε να μεταφέρει και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Όμως, τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον συνέλαβαν με τα κλεμμένα κουτάκι στα χέρια.
Διάφορα προϊόντα προσπάθησε να κλέψει από ένα σούπερ μάρκετ στο Ναύπλιο ένας 39χρονος Αλγερινός, που όμως έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο δράστης που βρισκόταν παράνομα στην χώρα συνελήφθη και τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου