Ξεκινά την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα των εφήβων στο βόλεϊ, με την Ομόνοια Ναυπάκτου να αγωνίζεται στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου.
Η Ομόνοια φέτος εμφανίζεται εντελώς ανανεωμένη, με πολλούς νεαρούς αθλητές στη σύνθεσή της που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Εκτός από το εφηβικό πρωτάθλημα η Ομόνοια έχει δηλώσει συμμετοχή και στο αντρικό, τους παίδες και τους παμπαίδες, δίνοντας την ευκαιρία για περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες στους νεαρούς ως επί το πλείστον αθλητές της. Αναμφίβολα η κυριότερη αλλαγή είναι αυτή στον πάγκο της ομάδας, αφού ο σύλλογος έχει τη τύχη να έχει ως προπονητή τον κ.Γιώργο Μητρόπουλο. Η φιλοδοξία των ιθυνόντων του συλλόγου είναι με τη πολύτιμη βοήθεια του πολύπειρου προπονητή, το τμήμα του βόλλεϊ να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και να βελτιώσει το επίπεδο λειτουργίας του, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.
Στο πρωτάθλημα των εφήβων Πελοποννήσου συμμετέχουν επτά ομάδες. Εκτός από την Ομόνοια υπάρχουν τέσσερις ομάδες της Πάτρας, (Ολυμπιάδα, ΕΑΠ, Παναχαϊκή και Θησέας), μία από το Κιάτο, (ο τοπικός Άρατος) και ο Παμβοχαϊκός από το Βραχάτι, που θα είναι και ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας της Ναυπάκτου αυτή την Κυριακή στις 16.00 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.
Καλή επιτυχία Ομόνοια!