Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αυτό θα πει.... έρωτας!

Ανεξέλεγκτο αποδείχθηκε το πάθος ενός ζευγαριού που δεν υπολόγισε τίποτα και επιδόθηκε σε τρυφερές περιπτύξεις.
Το περίεργο ωστόσο είναι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Messaggero, ότι το ζεύγος εκδήλωσε το πάθος του στην πτέρυγα νοσοκομείου Fatebenefratelli του Κόμο.
Ακόμα πιο περίεργο είναι όμως ότι η 50χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο νοσοκομείο, είχε μόλις υποβληθεί σε επέμβαση στο μηρό της, όταν δέχθηκε την «καυτή» επίσκεψη ενός 48χρονου, που προφανώς δε μπορούσε να συγκρατήσει τον έρωτά του για την ασθενή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ερωτική επαφή μέσα στο θάλαμο, παρότι στο διπλανό κρεβάτι βρισκόταν άλλη ασθενής που κοιμόταν.
Όταν όμως οι  φωνές της γυναίκας έγιναν πιο έντονες και μετατράπηκαν σε κραυγές πόνου, το προσωπικό του νοσοκομείου έσπευσε στο δωμάτιο, όπου αντίκρισε το ζευγάρι να κάνει σεξ.
Ο άνδρας έντρομος έφυγε από το θάλαμο, τρέχοντας με το παντελόνι κατεβασμένο, ενώ η γυναίκα έμεινε στο κρεβάτι, προσπαθώντας να εξηγήσει στους γιατρούς τι είχε συμβεί.
Στο απαγορευμένο ζευγάρι τελικά ασκήθηκε μήνυση, ενώ η γυναίκα πρόκειται να υποβληθεί εκ νέου σε επέμβαση για το μηρό της, καθώς οι απότομες κινήσεις του συντρόφου της μετατόπισαν τις βίδες που είχαν τοποθετηθεί λίγες ώρες πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου