Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ζητούνται απαντήσεις

Την παρέμβαση του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ Θεόδωρου Κουρίδη ώστε να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις με επίσημα έγγραφα ζήτησε με  επιστολή που απέστειλε την Παρασκευή   η Διοίκηση του ΤΑΠ Ναυπακτιακός.

Την παρέμβαση της ΕΠΟ ζήτησε από την Παρασκευή 20 Μαΐου με ερώτηση που υπέβαλε προς τον νομικό σύμβουλό της Θεόδωρο Κουρίδη η Διοίκηση του ΤΑΠ Ναυπακτιακός Αστέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ίση μεταχείριση όλων των ομάδων της Γ Εθνικής, έτσι ώστε όλα να κρίνονται στο γήπεδο, αλλά «επί ίσοις όροις» και σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο.   Πιο συγκεκριμένα υποβλήθηκε  αίτημα του Ναυπακτιακού -ύστερα από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες-  για έγγραφη απάντηση από τον κ. Κουρίδη όσον αφορά  το ποιές ομάδες του βορείου ομίλου της football league 2 διαθέτουν τα απαραίτητα αλλά και ταυτόχρονα γνήσια έγγραφα  ασφαλιστικής και  φορολογικής ενημερότητας.

Παράλληλα του τέθηκε το ερώτημα  αν μπορούν και αν πρέπει να θεωρούνται ότι λειτουργούν νόμιμα ΤΑΠ  ή ΠΑΕ  οι οποίες προσκομίζουν ασφαλιστική ενημερότητα έχοντας ασφαλισμένους μόλις 2 ή 3 ποδοσφαιριστές, ή ακόμη και κανέναν. Και στη δεύτερη ερώτηση προς τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ ζητήθηκε έγγραφη απάντηση, αλλά και αναφορά των ομάδων που ακολουθούν αυτή την πρακτική, εφόσον βέβαια κρίνει ο κ. Κουρίδης και κατά συνέπεια η ΕΠΟ,  πως αυτό δεν «συνάδει» με τον σωστό τρόπο λειτουργίας των ομάδων που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

TΑΠ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

http://www.nafpaktiakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου