Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Στις  11/5/2011  ο  Δήμαρχος  Ναυπακτίας  κ. Ιωάννης Μπουλές  και  ο    εκπρόσωπος  της  εταιρείας  «ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ε.Π.Ε.»,  κ. Νικητόπουλος υπέγραψαν την διακοπή της σύμβασης για την ελεγχόμενη στάθμευση  σύμφωνα  με  την  υπ΄ αρίθμ.  126/2011  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  που  ελήφθη  μετά από σχετική  εισήγηση  της διαπαραταξιακής  επιτροπής  για την παρακολούθηση του Συστήματος  Ελεγχόμενης Στάθμευσης.
Με τη διακοπή της σύμβασης αυτής ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει να εφαρμόζει το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης και θα ωφεληθεί κατ’ ελάχιστο με το ποσό των 150.000€ το χρόνο που ήταν υποχρεωμένος με βάση τη σύμβαση να καταβάλλει στην εταιρεία.
Η διακοπή της σύμβασης αυτής έγινε μετά από τις επιτυχημένες προσπάθειες  του  προέδρου και  των  μελών  της  επιτροπής  που οδήγησε στη λύση της σύμβασης χωρίς  δικαστικές  εμπλοκές  που  θα  ήταν  χρονοβόρες  και  αβέβαιου  οικονομικού  αποτελέσματος  για  το  Δήμο.  Υπογραμμίζεται ότι  η  καταργηθείσα σύμβαση  περιείχε  όρους  που  υποχρέωναν το Δήμο να καταβάλλει υπέρογκα ποσά ανεξάρτητα από τα έσοδα που θα εξασφάλιζε από το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου