Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Απριλιάτικος τρελόκαιρος... Ξανάρχονται τα... χιόνια!

 

 Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά εν συνεχεία θα σημειώνονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχοπτώσεων
Σήµερα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε αυξηµένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, αλλά στα δυτικά και νότια παράλια, ισχυροί, 5 Μποφόρ και τοπικά το απόγευµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά στα παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα δυτικά παράλια ταραγµένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να σηµειωθεί χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Σάββατο θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου