Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Στερεά Ελλάδα: 13 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Στερεά Ελλάδα: 13 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Στην περιοχή της Φωκίδας και ειδικά στην περιοχή της Δωρίδας (Δ.Ε. Ευπαλίου & Δ.Ε. Ερατεινής) πότε θα γίνουν Έλεγχοι;...
 
Μήπως μπορεί να μας απαντήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας (Άμφισσα);.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το χθεσινό μας ρεπορτάζ με θέμα: "Πέρα βρέχει για την "μαύρη εργασία" και την "φορδιαφυγή" στην περιοχή μας! " η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, προγραμματίζει "οργανωμένη έφοδο" στην περιοχή του κάμπου Μόρνου Δωρίδας και γενικά στην παραλιακή της ζώνη αλλά αυτό θα γίνει... αιφνιδιαστικά και σε συνεργασία με τον ΟΓΑ και τα ΣΔΟΕ αφού κι εκεί έχουν φθάσει συγκεκριμένες καταγγελίες και αναφορές υπηρεσιών!...
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ
 
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
 
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας, Λιβαδειάς & Χαλκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Γ’ ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & Εύβοιας, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & Φθιώτιδας και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα.

Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί (δύο άνδρες στη Χαλκίδα, μία γυναίκα στη Λαμία και ένας άνδρας στη Λιβαδειά) για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Συνελήφθη 61χρονος στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκ ρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (42) μηνών και χρηματική ποινή (17.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
  • Συνελήφθη 40χρονος στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
  • Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας στη Θήβα, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν λαθραία πακέτα τσιγάρων.
  • Συνελήφθη ένας ημεδαπός στη Θήβα για κλοπή.
  • Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός (ένας στη Λαμία, ένας στη Λιβαδειά και ένας στη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ένας εκ των συλληφθέντων (74χρονος), κατελήφθη να οδηγεί, υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στη Λαμία.
  • Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (δύο στη Λιβαδειά και ένας στη Θήβα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου