Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

10ωρη κάρτα διέλευσης από την ΓΕΦΥΡΑ




Το καλοκαίρι των 10 χρόνων της Γέφυρας ξεκινάει με τη 10ωρη Κάρτα "Μαζί" για τα σαββατοκύριακα

Aπό το σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου μέχρι και το σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου, τίθεται στη διάθεση του κοινού η θερινή εκπτωτική κάρτα της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» «Μαζί». Πρόκειται για κάρτα μετ’ επιστροφής διάρκειας 10 ωρών που ισχύει για το Σάββατο και την Κυριακή στην τιμή των 13,50€.
Είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε μετά από διαβούλευση με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής για την ανάπτυξη της κινητικότητας μεταξύ των δύο ακτών που ενώνει η Γέφυρα. Φέτος ενεργοποιείται μία εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι και πάλι βασίζεται στη λογική του «τουρισμού της μιας ημέρας» που εξελίσσεται σε μία ελκυστική επιλογή κατά την παρούσα συγκυρία. Ωστόσο η κάρτα «Μαζί» μπορεί κάλλιστα να εξυπηρετήσει και τους τουρίστες της πολυήμερης διαμονής, που προγραμματίζουν εξορμήσεις ένθεν-κακείθεν του στενού Ρίου – Αντιρρίου, σε όλο το εύρος της Δυτικής Ελλάδας ή και ακόμη μακρύτερα, διατηρώντας την ως ορμητήριό τους.
Ο σχεδιασμός του εκπτωτικού πακέτου βαίνει στην κατεύθυνση της επιμήκυνσης του μέσου χρόνου διαμονής περιηγητών στην ευρύτερη περιοχή της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου και ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για ισχυροποίηση του τουριστικού προϊόντος της. Εκτός από την καθαρά τουριστική της χρησιμότητα, η κάρτα «Μαζί» έχει επιπλέον σχεδιαστεί προκειμένου να λειτουργεί συνδυαστικά τόσο με τη διαμονή, την αναψυχή και την εστίαση, όσο και με τις αγοραστικές ανάγκες των εκδρομέων. Δίνει έτσι την ευκαιρία και στην περιφερειακή επιχειρηματικότητα να επωφεληθεί από την αυξημένη - λόγω θέρους - ροή επισκεπτών.
Διαμονή, αναψυχή, εστίαση και αγορές αποκτούν στο εξής ένα επιπλέον «εργαλείο» για ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση, προς όφελος τόσο των πολιτών-πελατών, όσο και εκείνων που τους παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας (Τηλ. 26340-39010& 39011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου