Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών» (LEADER Αλιείας)

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ ενημερώνει ότι η Διαχειριστική Αρχή του Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ παρείχε σύμφωνη γνώμη για την τροποποίηση όρων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 4.1.1_1.7, του Τοπικού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών» (LEADER Αλιείας), η οποία αφορά την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια.
Η Επιτροπή Διαχείρισης Τοπικού Προγράμματος Αλιείας της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ θα οριστικοποιήσει τις τροποποιήσεις κατά τη συνεδρίαση της 4ης Ιουλίου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το περιεχόμενο των τροποποιήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aitoliki.gr/index.php/news/show/333. Επί της ουσίας, οι τροποποιήσεις αφορούν τη μη υποχρέωση των υποψηφίων να αποδεικνύουν την εξασφάλιση της ιδίας συμμετοχής κατά την υποβολή των προτάσεων.
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 (επομένη της συνεδρίασης της ΕΔΤΠ-Αλιείας) θα πραγματοποιηθεί νεότερη ανάρτηση επί του θέματος στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.aitoliki.gr), ενώ σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και τηλεφωνικά από τα στελέχη της αναπτυξιακής εταιρείας (τηλ. 2634038110).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου