Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Τα Μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/6/2012
Μια συνήθη ένταση σε μια συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων επέλεξαν κάποιοι αυτό - αποκαλούμενοι γραμματεία του ΠΑΜΕ, για να επιτεθούν στο πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και μέλους  του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων συναδέλφου Μένιο Χάρο, με χαρακτηρισμούς και πράξεις που του αποδίδονται προφανώς για να τον πλήξουν, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Απορία και έκπληξη επίσης προκαλεί η αρνητική στάση των καταγγελλόντων στη εγγραφή νέων μελών και το δυνάμωμα του σωματείου.
Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που τα προβλήματα της εργατικής τάξης και του λαού είναι τεράστια αντί για την ενότητα στη πάλη και στον αγώνα επιλέγουν την ομφαλοσκόπηση και την εσωτερική σύγκρουση, που μόνο σύγχυση και αποπροσανατολισμό δημιουργούν, διευκολύνοντας εκείνους και εκείνες τις πολιτικές που μας επιτίθενται βάναυσα.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για τα φαινόμενα αυτά, δε θα τα παρακολουθήσουμε, αν κάποιοι πάσχουν από προβολή ή δράση ας επιλέξουν άλλο τρόπο να το κάνουν, εμείς δίνουμε καθημερινά τον αγώνα για την μαζικοποίηση και την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος αφενός και την συμπαράσταση μας στα προβλήματα των εργαζομένων και της εργατικής τάξης, αφετέρου, διαχρονικά και όχι μόνο στις εκλογές.
Η απαίτηση για παράδοση στοιχείων με προσωπικά δεδομένα πολιτών σε τρίτους από αυτόν που τα έχουν εμπιστευτεί,  να τα πάρουν με το έτσι θέλω  εμείς δεν το κάνουμε, θυμίζουν άλλες εποχές και περιόδους καταδικασμένες στη συνείδηση μας και τη συνείδηση του λαού.
Επιστρέφουμε λοιπόν τις εκφράσεις, τις μεθοδεύσεις στους εμπνευστές τους, και καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα, για να δυναμώσουμε τη φωνή μας, την ένταση των αγώνων, να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας.
Μπέτσιος Σπύρος Πρόεδρος
Κωνσταντοπούλου Σπυριδούλα Γεν. Γραμματέας
Κατσάμπας Ηλίας Ταμίας
Χάρος Μένιος Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου