Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

''ΤΡΩΑΔΕΣ'' στην Μακύνεια

Τη θεατρική παράσταση ''ΤΡΩΑΔΕΣ'' του Ευριπίδη παρουσιάζουν την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Μακύνειας στις 9.00 μ.μ οι μαθητές  του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ειρήνης Ευαγγελάτου  σε σκηνοθεσία - χορογραφίες-υποκριτική διδασκαλία Ειρήνης Ευαγγελάτου και Σκηνικά -κοστούμια Σοφίας Σιδηροπούλου.

Μετά από την επιτυχία στο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος και κλασικού Θεάτρου στις Συρακούσες οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου θα παίξουν ξανά μπροστά σε διεθνές κοινό!

Το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Athens Information Technology AIT και το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης  Αποβλήτων WTERT-Greece/SYNERGIA, διοργανώνει στην Αθήνα το διεθνές επιστημονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα την Αειφόρο Διαχείριση Αποβλήτων στις 18 - 22 Ιουνίου 2012. Το πενθήμερο διεθνές επιστημονικό workshop επικεντρώνεται και αξιολογεί τα περιβαλλοντικά οφέλη και τις επιπτώσεις, καθώς και την οικονομική βιωσιμότητα των παρακάτω πρακτικών:
·                   Παραγωγή Ενέργειας από Απόβλητα
·                   Ανακύκλωση
·                   Μηχανική-Βιολογική Επεξεργασία
·                   Κομποστοποίηση
·                   Υγειονομική Ταφή

Μετά την λήξη του επιστημονικού μέρους του σεμιναρίου θα ακολουθήσει εκπαιδευτική εκδρομή στη Ναύπακτο, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την επίσκεψη στο ΧΥΤΑ και παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Αρχαίου Δράματος ''ΤΡΩΑΔΕΣ'' του Ευριπίδη από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ στο θέατρο της Μακύνειας.
Μεταξύ των συμμετεχόντων Μηχανικών και Καθηγητών-θεατών θα παρευρίσκονται οι: Ευστράτιος Καλογήρου Πρόεδρος της Συνέργεια και επιστημονικός συνεργάτης του παν/μίου Columbia και Νικόλαος Θέμελης: Διευθυντής του Κέντρου Μηχανικής περιβάλλοντος του παν/μίου Columbia Νέας Υόρκης.

Η παράσταση είναι ανοικτή στο κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου