Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι λίστες των υποψηφίων των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"

Ανάμεσά τους ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης και ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.

Τις λίστες υποψηφίων βουλευτών για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε όλη την επικράτεια, έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Στην πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι, είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό, όπως είναι αναμενόμενο, αφού πρόκειται για νέο κόμμα.
Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και τον Έβρο, ο δε Γιάννης Δημαράς, από το "Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών" θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών.
Στην ίδια περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο προερχόμενος από τη ΝΔ Γιάννης Μανώλης, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Βάρσος και ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης.
Στην Α' Αθηνών θα είναι υποψήφια η, μέχρι πρότινος βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Κουντουρά, ενώ στην Εύβοια θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος.
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και δεύτερος ο Μιχάλης Γιαννάκης, ενώ ακολουθεί ο Σωτήρης Στανωτάς από το "Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών". Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία θέση θα τοποθετηθεί ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας.
Αναλυτικότερα, οι λίστες ανά περιφέρεια, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων": http://anexartitoiellines.gr/election_map.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου