Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...

             Την ήττα γνώρισε η Ομόνοια Ναυπάκτου από το Γρ. Λιακατά με 51-59, στο εντός έδρας της παιχνίδι στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ. Παρ'όλη την ώθηση που μπορούσε να προσδώσει με την παρουσία του ένας και μόνο παίκτης τής (Κ. Παπούλιας- η ποιότητα του οποίου μπασκετικά απέχει παρασάγγας από οποιονδήποτε πατούσε το παρκέ του κλειστού στο Αντίρριο), η ώθηση αυτή φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετή. Ήταν απελπιστικά μόνος και επιβεβαίωσε τη λαϊκή σοφία ότι “ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη”.
            Στο παιχνίδι η Ομόνοια ξεκίνησε μουδιασμένα, με εμφανή νευρικότητα και ανομοιογένεια στο παιχνίδι της, αφού λόγω των ελλείψεων στο ρόστερ κατέβηκε με σύνθεση που δεν είχε ξαναβρεθεί μαζί. Το μέτριο πρώτο δεκάλεπτο (11-15) ακολούθησε ένα καταστροφικό δεύτερο, κατά το οποίο συνεχόμενα λάθη και κακές επιλογές στην επίθεση έδωσαν τη δυνατότητα στους αντιπάλους να βάλουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Έτσι το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Αιτωλικού να προηγείται με 19-35.
            Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ναυπάκτου μπήκε πιο καλά στο γήπεδο, άλλαξε την άμυνά της σε ζώνη και δυσκόλεψε σημαντικά τους αντιπάλους. Επιπλέον έγινε πιο αποτελεσματική επιθετικά, με αποτέλεσμα να τρέξει ένα επιμέρους 20-10 και να ροκανίσει τη διαφορά στους 6 πόντους με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τελευταίο όμως μέρος του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να παραμείνει προσηλωμένη στο αγωνιστικό αυτό πλάνο που της επέτρεψε να μειώσει τη διαφορά, οι αντίπαλοι βρήκαν λύσεις στα προβλήματα που τους τέθηκαν και έτσι φυσιολογικά ήρθε το τελικό αποτέλεσμα με 51-59.
            Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά είναι με τον Ηρακλή Μοναστηρακίου στο κλειστό του Αντιρρίου, την Κυριακή 13 Μαϊου στις 15.00.


Τα δεκάλεπτα: 11-15, 8-20, 20-10, 12-14

Ομόνοια Ναυπάκτου: Παπούλιας 25 (2), Κωνσταντίνου 8, Σχοινάς 8 (2), Τσιφτιλής 7, Αποσκίτης 3 (1), Κουγιουμτζής, Δημητρέλλος, Θώδης, Φαφουτάκης, Κωστογιάννης

Βαθμολογία:
 Λέων Α.Σ.                  18
Ηρακλής Μ.*              16
Ομόνοια Ν.                15
Γρ.Λιακατάς*             14
Α.Ο.Κ. Ίναχος*          14
Απόλλων Μ               8

*έχουν κάνει το ρεπό τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου